Ipari klíma logo


Ipari Klíma Kft
E-mailban érdeklődjön!
Folyadékhűtő javítás, ha elromlott.... bárhol az országban

CoVid-19 munka és egészségvédelmi szabályzat:
Világjárványra való tekintette a fertőzések elkerülése érdekében Cégünk a munkavégzéshez az alábbi intézkedéseket hozta munkaterületen végzendő munkavégzéshez. Jelenleg élő megrendeléseket, csak a saját egészségvédelmi szabályaik szerint végezzük el a mai naptól.

1, Üzleti kapcsolatban álló Cégek saját belépési szabályzatát és munkavégzésre vonatkozó biztonságtechnikai és higiéniai korlátozva fogadjuk el. Alábbi szabályaink elfogadása után van lehetőség megrendelni a javítási munkálatot Cégünktől.

2, Munkaterületre történő belépéskor a gépjárművezető és utasa a porta szolgálatnál nem hagyja el a gépjárművet. Előzetes bejelentkezéssel érkezünk az elvégzendő munkálathoz gépjármű forgalmi rendszáma, belépők neveiről és egészségi állapotáról nyilatkozunk email üzenetben megrendelő felé megküldve. Megérkezést megelőzően lázmérés megtörténik, ezért ennek ismételt elvégzése szükségtelen a porta szolgálat részéről.

3, Munkaterületen külső részen 3 méteren, beltérben 4 méteren belül kizárólag az Ipari Klíma Kft. munkatársai tartózkodhatnak. Ettől a szabálytól nem tudunk eltekinteni, megoldathatatlansága esetén nem végezzük el a megrendelt javítási munkálatot!

4, Amennyiben munkaterületre megközelítése üzem területen folyosón, csarnokon és egyéb korlátozó távolságot nem betartható módon lehetséges, akkor ezt kérjük előre jelezni. Rendelkezünk vegyi és biológia védelmi felszereléssel amit igény esetén használunk a munkaterületre való eljutásához. Védelmi felszerelés használata plusz költséggel jár. Munkaterületen biológia védelem nélkül dolgozunk, ezért a minimális távolságot meg kell tartani.

5, Munkaterületen a megrendelő részéről kijelölt kapcsolat tartó sem tartózkodhat, Ipari Klíma Kft. ÁSZF 1.5 pontja, megküldött megrendelés erre vonatkozó része nem érvényes. Munkaterületen a megbízott személy nem tartózkodhat, de telefonos elérhetőségének biztosítottnak kell lennie és amennyiben szükséges azonnal kell intézkednie. Javítás során továbbra is aktívan rendelkezésre kell állnia.

6, Kommunikáció módja elsődlegesen munkaterületen telefonon, másodlagosan emailban történik.

7, Az intézkedés visszavonásig érvényes

2020. 03. 23.


Nyomtatható változat....

Trane klíma

McQuay klíma

Carrier klíma

York klíma
Airwell klíma
Clivet klíma

Ciat klíma

Daikin klíma

Galletti klíma

Ferroli klíma

Thermocold klíma

Wesper klíma

Acson klíma

GEA klíma

Aermec klíma

MTA klíma

Air Blue klíma

Baldwin folyadékhűtő

Uniflair klíma

Technotrans klíma

Tempstar klíma

Piovan klíma

RC Group klíma

Kaeser klíma

Compair klíma

Frigel klíma

Dunham Bush hűtés

Hyfra lézervágó hűtés

GWK hűtés

Nem megfelelően működik a folyadékhűtője, nincs megfelelő meleg vagy hideg víz?
Nem megfelelő a levegő minősége?
Nem hűt a klíma?
Nem fűt a hőszivattyú?
Vízbetörés a hűtőkörben?
Nem működő vezérlés?
Elromlott a hűtőkamra?
Karbantartás?
Időszakos szervíz?
Hibamegállapítás?
Csavarkompresszor javítás?
Szivárgásvizsgálat?
Lézervágó gép hűtés?
Nyomdaipari technológiai hűtés?
Műanyagipari technológiai hűtés?
MEGOLDJUK!

HÍVJON!


R422d hűtőközeg